Dziękuję wszystkim za życzenia :szeroki_usmiech
polecam auto myjnie w warszawie
Zwiń
X
-
polecam auto myjnie w warszawie
Witam z czystym sumieniem mogę polecić myjnie w centrum handlowym wileńska.
Zostawiłem samochód do mycia kompletnego. Przy przyjęciu samochodu szybko i prosto wytłumaczono mi na czym to polega i koszt usługi. Po godzinie czekania samochód został zrobiony. Po skończeniu samochodu przez pracownika kierownik sprawdził czy samochód jest dobrze zrobiony.
Sam sprawdziłem samochód który był bardzo dobrze i dokładnie posprzątany w środku. Umyty elegancko z zewnątrz. Zadowolony byłem z wykonanej usługi. Jest bogata oferta wykonywanych usług. Naprawdę chłopaki robią szybko i dokładnie . Przyjeżdża tam dość dużo samochodu. Z tego co się dowiedziałem od innych klientów tez SA zadowoleni z tej myjni. SA tam jakieś zniżki dla stałych klientów .ja ogólnie byłem zadowolony z obsługi i wykonania usługi . Myślę ze to jedna z nielicznych myjni w Warszawie gdzie robią rzetelnie i dokładnie samochody. Pozdrawiam
-
-
Dołączam się do pochwał. Zawsze tam zostawiam do umycia moją czarną Octavię, kolor wyjątkowo trudny w utrzymaniu, ale za każdym razem byłem super zadowolony z usługi. Polecam z czystym, nawoskowanym, sumieniemSkoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.
Komentarz
-
-
Dolaczę się do tematu i polecam wam myjnie w Radomiu, goscie sa solidni, skrupulatni i niedrodzy, chlopaki uzywają najlepszych srodkow chemicznych wrzucam link z zumi.
Naprawde POLECAM
------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Spendrachlopaki uzywają najlepszych srodkow chemicznych
Najlepszych chemii to używa w W-awie ta firma - http://www.car-spa.pl/index.php i podejrzewam, że ludize z polecanej przez ciebie myjni nawet nie wiedzą o istnieniu takiej chemiiCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kruszynaaale ja biore komplet z woskiemCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz